Over mij

Over mij

 

Wat maakt voetbalschool Stefan Dol zo bijzonder?

Tijdens mijn eigen trainingen die ik bij Hollandia kreeg en mijn werk bij Ajax en Players United wat ik had, leerde  ik ontzettend veel. Ik ben zelf nog jong dus kan ik dit op het juiste niveau overbrengen op de jeugd. Omgang met ouders en kinderen is iets wat mij goed ligt en wat mij erg interesseert, hierdoor voelen zowel de ouders als de kinderen zich snel bij mij op hun gemak. En een goede samenwerking met elkaar maakt het beste voor allebei de partijen denk ik! En vooral PLEZIER staat bij ons bovenaan. 

 

Waar ben je allemaal actief?

Voetbalschool Stefan Dol is vooral actief bij VVS’46. Er zijn elke jaar weer verschillende locaties waar wij clinics of trainingen verzorgen. Onze voetbalkampen worden ook voornamelijk gegeven bij VVS’46.

 

Wat is het volgende project?

Er is niet persé een project die eraan komt. Het is iedere keer kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we ons verder kunnen ontwikkelen. 

 

Wat zijn je ambities?

De kracht van de voetbalschool is denk ik dat aandacht voor het individu en plezier centraal staan. Natuurlijk wil ik graag uitbreiden naar meerdere locaties, maar deze kwaliteit wil ik graag vasthouden. Als ik een taak krijg wil ik me voor deze 100% inzetten. 

 

Wat zijn dan je persoonlijke ambities?

Daarnaast heeft zaalvoetbal ook zeker mijn aandacht. Aankomende seizoenen zal ik spelen voor eredivisionist FC Marlene en een stap terug op het veld. Ik zal spelen voor VVS’46. Het EK zaalvoetbal in 2022 wordt gehouden in Nederland. Dat is natuurlijk wel iets waarvoor je het doet. Ik hoop dat ik een kans krijg.

 

Wat is je mooiste moment geweest met je voetbalschool?

Er zijn vele mooie momenten geweest voor mij. Vooral de dankbaarheid van de kinderen en ouders. Kinderen komen ‘dol’ enthousiast aanlopen en genieten van alle oefeningen. Een bijzonder moment voor mij persoonlijk was toen Pascal Spaan, die ik toen 2 jaar privé training geef, werd uitgenodigd door Ajax. Dan sta je trots langs de lijn. Maar het gaat er vooral om dat jongens of meisjes plezier hebben in het voetbal. En door jezelf te verbeteren en te trainen en zelf vertrouwen opbouwen vinden ze vaak hun plezier weer terug. En dat kan ik ook erg waarderen en mooi om te zien!

 

Even over jezelf, wat doe je naast je voetbalschool?

Naast de voetbalschool train en coach ik de JO13 van VVS en verzorg nog regelmatig gym lessen op basisscholen. Voornamelijk dus veel sportlessen verzorgen. Zelf voetbal ik in het 1e van VVS en speel ik in de zaal bij eredivisionist FC Marlene. Dus 4x trainen en 2 wedstrijden in de week. Tijdens de winterstop of zomerstop tennis ik nog wel eens.

 

Eigenlijk ben je dus de hele week bezig met voetbal?

Ja eigenlijk wel. Als ik een even op vakantie ben raak ik ook even geen bal aan. Maar wil wel fit blijven en heb er dan ook weer zin in!

 

Wat is het mooiste wat je hebt mee gemaakt in je voetbal carrière?

Algeheel Nederlands kampioen geworden in de reserve hoofdklasse. Ik hoop nog vele prijzen te pakken in mijn carrière.