Over mij

Over mij

 

Wat maakt voetbalschool Stefan Dol zo bijzonder?

Tijdens mijn eigen trainingen bij Hollandia en mijn werk bij Ajax en Players United, leer ik ontzettend veel. Ik ben zelf nog jong dus kan ik dit op het juiste niveau overbrengen op de jeugd. Omgang met ouders en kinderen is iets wat mij goed ligt en wat mij erg interesseert, hierdoor voelen zowel de ouders als de kinderen zich snel bij mij op hun gemak.

 

Waar ben je allemaal actief?

Voetbalschool Stefan Dol is actief bij VVS’46, Kwiek’78, Sporthal Bloesem, en Rijnsburgse Boys. Onze voetbalkampen worden gegeven bij VVS’46, Rijnsburgse Boys en Victoria O.

 

Wat is het volgende project?

Ik ben bezig met het opzetten van zaalvoetbalschool FC Marlene, deze zal vanaf september starten. Dat geldt hetzelfde voor voetbalschool Hollandia die ik zal gaan oprichten.

 

Wat zijn je ambities?

De kracht van de voetbalschool is denk ik dat aandacht voor het individu en plezier centraal staan. Natuurlijk wil ik graag uitbreiden naar meerdere locaties, maar deze kwaliteit wil ik graag vasthouden.

 

Wat zijn dan je persoonlijke ambities?

Ik speel sinds mijn jeugd bij Hollandia en wil daar graag stappen maken en mezelf verbeteren. Daarnaast heeft zaalvoetbal ook zeker mijn aandacht. Aankomend seizoen zal ik spelen voor eredivisionist FC Marlene en een stap terug op het veld. Ik zal spelen voor VVS’46.

 

Wat is je mooiste moment geweest met je voetbalschool?

Er zijn vele mooie momenten geweest voor mij. Vooral de dankbaarheid van de kinderen en ouders. Kinderen komen ‘dol’ enthousiast aanlopen en genieten van alle oefeningen. Een bijzonder moment voor mij persoonlijk was toen Pascal Spaan, die ik nu 2 jaar privé training geef, werd uitgenodigd door Ajax. Dan sta je trots langs de lijn.

 

Even over jezelf, wat doe je naast je voetbalschool?

Naast de voetbalschool train en coach ik de D1 van VVS en werk ik voor Players United. Met deze organisatie geef ik clinics bij bijvoorbeeld Ajax. Zelf voetbal ik in het 1e van Hollandia en speel ik in de zaal bij VVS’46. Zoals ik al aangaf is dit volgend seizoen anders.

 

Eigenlijk ben je dus de hele week bezig met voetbal?

Mijn vriendin houdt gelukkig niet van voetbal, dus af en toe geen voetbal is ook wel eens lekker.

 

Wat is het mooiste wat je hebt mee gemaakt in je voetbal carrière?

Algeheel Nederlands kampioen geworden in de reserve hoofdklasse